Bilelektra fordonselektronik

Fordonselektronik

Ab Bilelektras Oy:s huvudsakliga verksamhet består av försäljning, installation och service av fordonselektronik. Vår yrkeskunniga personal har spetskunskap på många olika områden inom fordonselektronik.

Oavsett om det är frågan om en trasig mätartavla, en krånglande luftkonditionerings-anläggning eller en dåligt inställd bränsleinsprutning, så har vi utbildad och certifierad personal som snabbt och effekt kan felsöka och åtgärda problemen. Till vår hjälp har vi moderna verktyg, datorer och program samt ändamålsenliga lokaler. Men viktigast av allt – erfarenhet.

Lagerbutik

Hos Ab Bilelektra Oy:s lagerbutik hittar du det mesta inom fordonselektronik. Allt från vanliga generatorer och startmotorer till mer specifika och nischade produkter.

Vi säljer också lampor, belysningar, extraljus, arbetsljus och LED belysningar av märkena MBB, NordicLight och Hella. I vårt sortiment ingår även LA radion. Men hjälp av vårt breda kontaktnät kan vi få fram det just du behöver.

Det lönar sig definitivt att besöka lagerbutiken. Du hittar oss på Spituholmen, invid Kållbyvägen nära Jakobstad. Klicka här för att se kartan.

Skicka prisförfrågan

    Obligatoriska fält är markerade med *

    Den här sidan skyddas av reCAPTCHA, vilket innebär att Googles Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.